Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Viničný domček s vinicou 2061 m2 pri Štúrove na predaj .

Interné ID: 1401
Ulica: Hegyfarok
Obec: Štúrovo
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:
41 000 €
dohodou

Popis nehnuteľnosti

Len u nás! VASSE Reality ponúkajú na predaj  poschodový viničný domček, ktorý bol postavený z kvádrov vcca 1983  vo vinohradníckej oblasti pri Štúrove, smer Nové Zámky. Zadný domček je starší, postavený z tehly. Na našej stránke nájdete 30 fotografií a virtuálnu prehliadku domu, akoby ste boli osobne na obhliadke. Pôdorys je len informatívny! Viničný domček je situovaný na pozemku o rozlohe 2061 m2 - šírka pozemku cca 8m, dĺžka cca 243 m. Sú to vlastne dve chatky so zvlášť vchodmi.
Dispozícia prvý domček: prvé podlažie-  jedáleň  a kuchynský kútik, na druhom podlaží je 1  izba s balkónom, vedľa je druhá izba - spálňa. V kuchyni je elektrický sporák, kachle, kuchynská linka. V izbách sú poschodové postele a starší nábytok. Posedenie pred domčekom na terase je aktuálne predovšetkým počas leta, ale príjemne sa dá tráviť čas vonku aj na jeseň. Z balkóna je krásny výhľad na okolie, na hlavnú cestu, vlaky a na maďarské pohorie Gerecse.
Zadný domček má menšiu kuchynku a  1 izbu, samostatnú toaletu, pod domčekom je vínna klenbová pivnica na skladovanie kvalitného Južného vína. Na južných svahoch dozrejú aj tie odrody, ktoré dozrievajú až v novembri, o čom svedčí aj ich vysoká cukornatosť. Neskorý zber tu nie je práve preto zriedkavosťou. Atmosféru, ktorú dokáže vytvoriť stará klenbová pivnica, tú nenahradí žiadna klimatizácia. Súčasťou je aj sklad náradia s doplnkami na pestovanie hrozna ako préš, mlynček, nádoby na zber vody. Strecha je šikmá  a je využívaná ako odkladací priestor.
Do domčekov  je zavedená aj  elektrina 380/400 W, oba majú aj komín na nezávislé kúrenie -vykurovanie kachľami alebo radiátor na elektrinu, studňa má 12 m-  s čerpadlom je hneď  vedľa terasy. Okná aj dvere sú pôvodné drevené, podlahy sú v prvom domčeku dlažba v izbách betón, PVC, v druhom je  PVC. Pod veľkým smrekom je oddychová zóna na posedenie a grilovanie, je tam masívny stôl s lavicou, ktorá je pripravená aj na väčšiu návštevu. 
K domčeku vedie asfaltová a potom nespevnená cesta. Predná časť pozemku je rovinatá s miestom na parkovanie, pred domčekom je zasadených 5 radov hrozna, za viničným domčekom sú ovocné stromy: lieska, jablone, hruška, a za ním znova 5 radov hrozna až do strmého kopca nahor. Nájdete tu rôzne odrody hrozna ako: Izabella, Veltlín zelený, Muller a Rizling rýnsky.
 K chate sa dostanete aj bez kondičky, ale ak chcete mať krásny výhľad a  aj kondičku, odporúčam pozrieť okolie z vtáčej perspektívy. Potom sa môžete tešiť z vlastnoručne vypestovaného kvalitného vína.
Okolité kopce  Belianske, Mužla, Kamenný most, Nána, ktoré patria pod ich územie, sa tešia veľkej obľube- vhodné pre rodiny s deťmi aj pre oddych pre staršiu generáciu, rieka Dunaj, Hron, rybníky, termálne kúpalisko v Štúrove a celoročne otvorený Aquapark v  maďarskom  kráľovskom meste Ostrihom (Esztergom).  Z vrchov sa otvára prekrásny výhľad na vrchy a pohoria: Gerecse, Börzsöny, Pilis, Visegrádské a Dobogókő. Ak je dobré počasie a vzduch je čistý, dovidíte až na Štiavnické vrchy, alebo Komárňanské komíny. Klimatologicky je to najteplejšia oblasť Slovenska, kde je počet hodín slnečného svitu najvyšší. Geologicky je charakterizovaná hlinitou pôdou, ktorú charakterizuje vysoký obsah vápenca.
Táto oblasť je vďaka svojej polohe vyhľadávaná oblasť pre vinárčenie, turistiku, rybárčenie, člnkovanie na rieke Dunaj alebo Hron, vhodné na pobyt na čerstvom vzduchu. Termálne kúpalisko v Štúrove je vyhľadávaným miestom pre turistov s množstvom atrakcií. Južné svahy sú priam až ideálne otočené smerom na juh k Dunaju.
Okresné mesto Nové Zámky  je vzdialené - 40 km, Bratislava - cca  150 km tesne pred Štúrovom, do Štúrova sa dostanete za 5 min autom.
Cena  je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. V prípade záujmu alebo potreby ďalších informácií ma kontaktujte na telefónnom čísle 0907894574 , Terézia Vassová 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
2061 m2
Úžitková plocha:
100 m2
Plocha pozemku:
2061 m2
Zastavaná plocha:
60 m2
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
3
Balkón:
áno - 1
Kúpeľňa:
nie
Energetický certifikát:
nie
Klimatizácia:
nie
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
verejné
Voda:
studňa
Krb:
áno
Zariadenie:
zariadený
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
nie
Plyn:
nie
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
20 m2

Virtuálna prehliadka

 

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Terézia Vassová

Terézia Vassová

konateľ spoločnosti, riaditeľ , licencovaný maklér

  • Magyar
  • Slovensky
  • lrm
  • rusr

Ak sa rozhodnete pre nás, spravíme všetko preto, aby sme Vašu nehnuteľnosť predali rýchlo, bezpečne a za dobrú cenu, k Vašej maximálnej spokojnosti. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti