Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Murovaná chata v rekreačnej oblasti pri Kolárove

Interné ID: 1343
Ulica: Čergov
Obec: Kolárovo
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:
30 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj murovanú chatu  3 x5 m to je 15 m2 s okrasnou  záhradkou  v rekreačnej oblasti pri Kolárove lokalita Čergov. Pozemok má výmeru 399 m2  je rovinatý ,oplotený s množstvom okrasných aj ovocných stromov.   Je postavená z tehál, strecha je pálená škridla. V chatke je zavedená aj  elektrina. Ponúka možnosť dostavania podkrovnej izby ,alebo prístavby ďalších miestnosti .Kolaudácia chaty bola v roku 1979 . Rekonštrukcia chaty prebiehala  od roku 2014 ,- vymenený krov, škridla, odkvapový systém, tatranský profil, nová elektroinštalácia , dlažba , znížený sadrokartonový strop , sokel -vzor tehla. Pred chatkou je drevená lavica so stolom . V prípade potreby rozšírite chatu o terasu s posedením .
 Na pozemku je  vŕtaná studňa 12m + s čerpadlom .Obecný  vodovod je vedený v prístupovej komunikácii (pri bránke). Vedľa chaty je murované wc-nutné dokončiť strechu .

Záhrada ponúka možnosť relaxacie je v nej vysadených mnoho kríkov, ovocných stromov a okrasných kríkov ako  marhule, hurmikaky , jablone, mišpula, hruška, stolové odrody viniča . 

Záhrada je určená na rekreáciu  na oddych vhodné pre rybára  , pre rodiny s deťmi , s dostatkom miesta na  bazén alebo na pieskovisko pre deti . Chata sa nachádza  neďaleko Jazera Čergov a cca 200m od brehu rieky Váh, vhodné pre rybárov  .  Pár metrov od pozemku sa nachádza cyklotrasa s celkovou dĺžkou 27,61km. Začína sa v Komoči, vedie popri rieke Váh a končí v Komárne. Táto oblasť je vďaka svojej polohe vyhľadávaná oblasť pre rybárčenie, člnkovanie, vhodné pre relax.Termálne kúpalisko v Nesvadoch je len 13 km , 8 km je  od Komárna a 25 km od Velkého Medera kde je známe  termálne kúpalisko s množstvom atrakcii.

Cena je 30 000€ je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. V prípade záujmu alebo potreby ďalších informácií ma kontaktujte na telefónnom čísle 0907894574

© Fotografie a text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie VASSE Reality.

U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY!  Pozrite sa aj ostatné naše ponuky na našej stránke . 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
399 m2
Úžitková plocha:
15 m2
Plocha pozemku:
399 m2
Zastavaná plocha:
15 m2
Kúpeľňa:
nie
El. napätie:
230V
Voda:
studňa
Zariadenie:
čiastočne
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
nie
Plyn:
nie
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Maklér

Terézia Vassová

Terézia Vassová

konateľ spoločnosti, riaditeľ , licencovaný maklér

  • Magyar
  • Slovensky
  • lrm
  • rusr

Ak sa rozhodnete pre nás, spravíme všetko preto, aby sme Vašu nehnuteľnosť predali rýchlo, bezpečne a za dobrú cenu, k Vašej maximálnej spokojnosti. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti