Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rezervované !Na predaj poschodový dom v Tvrdošovciach s krásnym pozemkom 1900m2 s vizualizáciou kuchyne spojenú s obývačkou .

Interné ID: 1371
Ulica: Tvrdošovce
Obec: Tvrdošovce
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
92 200 €
dohodou

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária VASSE Reality Vám ponúka na predaj rodinný dom v pôvodnom, ale vo veľmi zachovalom stave s veľkou záhradou 1900m2 v Tvrdošovciach. Dom bol postavený v roku 1970  z kvádrov a z tehly. Zastavaná plocha domu je cca 88 m2. Na našej stránke nájdete fotky , je navrhnutá vizualizácia obývacej izby spojená s kuchyňou -ako by mohol vyzerať Váš vysnívaný domov a nájdete tu aj pôdorys domu !Za domom je samostatná garáž 23m2.
Výmera celého pozemku: 1900 m2
Šírka pozemku: cca17 m
Dĺžka pozemku : cca111 m
Inžinierske siete: voda, elektrina, plyn, žumpa 
Dispozícia domu je veľmi vhodná, rozdelená na dolnú dennú a hornú nočnú časť.

1. poschodie: vstupná chodba, kuchyňa, obývacia izba, špajza, wc, vchod do pivnice, dva vchody a mohutné bezproblémové schody na poschodie, schody do kotoľne.

2. poschodie: chodba, 2 izby, kúpeľňa s vaňou, terasa spredu aj balkón z boku medziposchodia.

V dome boli menené vchodové aj balkónové dvere na plastové. Strecha je v dobrom stave.
Rodinný dom je v súčasnosti napojený na žumpu, obecná voda je v dome napojená tiež. V minulosti bola napojená aj na studňu, kúrenie plynovým kotlom na radiátory, zvlášť kotol na tuhé palivo, ohrev vody na elektrický bojler. Podlahy: betón a PVC, na chodbe je dlažba. Teplota v dome sa temperuje, dom je ihneď obývateľný. Mesačné náklady cca do 130 eur.

Lokalita: pokojná okrajová časť obce, milí susedia aj ulica je bezproblémová. 
Obec má veľmi dobré vlakové a autobusové spojenie do Nových Zámkov, ktoré je  vzdialené 15 km,  do  Bratislavy je 100 km ,Nitra je 31 km , je zabezpečené autobusové spojenie do Jaguar Land Rover.
OBČIANSKA VYBAVENOSŤ- MŠ, ZŠ, obchody, pošta, železničná stanica, supermarket, zdravotné stredisko, termálne kúpalisko.
Cena je kompletná  vrátane sprostredkovateľskej provízie RK. Zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, preberacieho protokolu, poplatky za overenie podpisov u notára, poplatok za podanie štandardného návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľnosti a kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou. V prípade záujmu alebo potreby ďalších informácií ma kontaktujte na telefónnom čísle 0907 894 574  Terézia Vassová.

© Fotografie a text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie VASSE Reality.  U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY!  Pozrite sa aj ostatné naše ponuky na našej stránke  -VASSE REALITY .  

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
1900 m2
Úžitková plocha:
200 m2
Plocha pozemku:
1900 m2
Zastavaná plocha:
88 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
áno - 1
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
nie
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa a vodovod
Zariadenie:
nezariadený
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Plyn:
áno
Internet:
nie
Materiál:
Ytong
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno - 1
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Maklér

Terézia Vassová

Terézia Vassová

konateľ spoločnosti, riaditeľ , licencovaný maklér

  • Magyar
  • Slovensky
  • lrm
  • rusr

Ak sa rozhodnete pre nás, spravíme všetko preto, aby sme Vašu nehnuteľnosť predali rýchlo, bezpečne a za dobrú cenu, k Vašej maximálnej spokojnosti. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti