Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj murovaná poschodová chata s klenbovou pivnicou v Kováčovskych kopcoch pri Štúrove s výhľadom na Dunaj .

Interné ID: 1389
Ulica: Kováčovské kopce
Obec: Chľaba
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:
82 200 €
dohodou

Popis nehnuteľnosti

 Len u nás! Ponúkame na predaj chatku s rozmermi 6,80 m  x 6,71 m je postavená v krásnom prostredí Kováčovských kopcov s krásnym výhľadom z terasy na Dunaj a okolie celej panorámy.Na našej stránke nájdete 22 fotiek .Pozemok má výmeru 286 m2. Zastavaná plocha chaty je 46 m2. 
Dispozícia:
spodné podlažie -  vínna klenbová  pivnica, rozmery 2 x 3,5 a výška pivnice 2 m 
prízemie  -  vstupná chodba, garáž  momentálne pre stromy nepoužívateľná, ale je  používaná ako obývacia izba, kuchyňa, komora, mohutné murované schody do pivnice a na poschodie 
poschodie  - 2 x  izba s výstupom z dvoch izieb na loggiu, kúpeľňa so sprchou a samostatná toaleta 
Chatka je v pôvodnom stave, drevené okná aj dvere, podlaha betón alebo PVC, z dvoch izieb na poschodí je vstup na  terasu. Kúrenie je zabezpečené kachľami na pevné palivo, obecný vodovod je v dome zavedený, elektrina je v chatke zavedená aj 220/400 V. 
Okolie chaty: V záhrade sú dve mohutné orechy a okrasné tuje. Miesto na grilovanie.  Možno použiť aj na celoročné bývanie!   Pozor chatka je na kopci! 
Nehnuteľnosť je právne vysporiadaná a bez tiarch. Súkromie chaty je zabezpečené-   brána sa zatvára na kľúč, kúpou získate aj podiel na spoločnej prístupovej ceste.
Lokalita:
Táto oblasť je vďaka svojej polohe vyhľadávaná oblasť pre milovníkov prírody, ponúkajúc vynikajúce podmienky pre milovníkov dobrodružných výletov. Z obce  Kamenica nad Hronom sa dostanete náučným chodníkom  až do Chlaby. Z  Kováčovských kopcov vidíte celý región Ostrihom – Štúrovo ako na dlani, veľmi dobre je vidieť ostrihomskú katedrálu, Dunaj a Most Márie Valérie, Štúrovo ) a začínajúcu sa Podunajskú nížinu. Prípadne posedieť na rozľahlých štrkových plážach Dunaja, kúpanie sa, rybárčenie, člnkovanie, to všetko nájdete v tomto krásnom prostredí. Ak ste dostatočne ticho, sem tam zbadáte aj veveričku ako sa uteká schovať do koruny stromu. Len pár metrov pešo nájdete obľúbenú Čárdu Modrá ryba s rybárskymi špecialitami. Pod ním na ceste  je aj autobusová zastávka. Termálne kúpalisko v Štúrove, ktoré je vzdialené len 10 km, je vyhľadávaným miestom pre turistov s množstvom atrakcii. Na kúpalisku nájdete 7 vonkajších a 2 kryté bazény, medzi nimi masážny bazén, vonkajší sedací bazén s celoročnou prevádzkou a jedinečný bazén s umelým vlnobitím na Slovensku, Lagúna s rozlohou 3800 m². Bazény sú zásobované termálnou vodou z hĺbky 130 m a jej výstupná teplota dosiahuje 39 °C. Blahodarné relaxačné účinky, interiér inšpirovaný prírodou a exkluzívny výhľad na ostrihomskú baziliku – to všetko nájdete vo wellness centre hotela Thermal***, ktorý očakáva svojich hostí po celý rok! 

Cena  je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. V prípade záujmu alebo potreby ďalších informácií ma kontaktujte na telefónnom čísle 0907894574 , Terézia Vassová 

© Fotografie a text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie VASSE Reality.

U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY!  Pozrite sa aj ostatné naše ponuky na našej stránke . 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
286 m2
Úžitková plocha:
99 m2
Plocha pozemku:
286 m2
Zastavaná plocha:
46 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
nie
Klimatizácia:
nie
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
čiastočne
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
septik
Plyn:
nie
Materiál:
iné
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
7 m2

Maklér

Terézia Vassová

Terézia Vassová

konateľ spoločnosti, riaditeľ , licencovaný maklér

  • Magyar
  • Slovensky
  • lrm
  • rusr

Ak sa rozhodnete pre nás, spravíme všetko preto, aby sme Vašu nehnuteľnosť predali rýchlo, bezpečne a za dobrú cenu, k Vašej maximálnej spokojnosti. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti